9:25 PM
Чим корисно малювання піском на склі?

В пріоритеті більшості сучасних батьків – всебічний розвиток їх дітей. При цьому частіше за все фокус зміщується на інтелектуальний розвиток. Насправді всебічно розвинений інтелект не можливий без творчого розвитку. Один із найважливіших навиків на сьогодні є креативність. І це стосується будь-якої діяльності.

Творчий розвиток дитини має дуже важливе значення. Малювання піском – є однією із форм роботи арт-терапії. Існує безліч незвичних способів і технік малювання, але саме малювання піском зачаровує і дарує атмосферу дивовижного. Пісок – матеріал, який притягує до себе. Його сипучість привертає увагу як дітей, так і дорослих.

На заняттях з пісочної анімації розвивається дрібна моторика рук, творча уява, координація. Відбувається розвиток обох півкуль мозку: як правого — яке відповідає за творче та креативне мислення, так і лівого — яке відповідає за логічне мислення та аналіз. Дотик до маленьких частиночок пісочка не залишить нікого байдужим та терапевтичний ефект від пісочної анімації відбувається сам по собі, як чарівне явище.

Малювання піском – це унікальний вид мистецтва, який поєднує в собі гру та цікаві розвиваючі заняття для дитини.
Під час наших занять з малювання піском грає тиха тематична музика, яка дозволяє ще більш розслабитися дитині і поринути у творчі простори уяви без страху та тривоги.

Пісок – це той матеріал, з яким дитина дуже любить працюівати і йому цікаво вигадувати все нові і нові сюжети.

Розвиваючий курс малювання піском націлений на:

  • разкриття творчого потенціалу;
  • розвиток уваги, пам’яті, обох півкуль мозоку, тактильної чутливості;
  • разслаблення та зняття напруги;
  • формування смаку та позитивного мислення.

Ми надзвичайно цінуємо унікальність та притаманну кожній дитині природну мудрість. Та не вчимо бути таки як усі, навпаки, індивідуальність кожного підтримується.

Категорія: Практичний психолог | Переглядів: 716 | Додав: irc-slavutich | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar